woman using psoriasis cream on legs


Tretman za ozdravljenje od psorijaze

Tretman od psorijaze je kompleksan proces, zahteva potpuno poverenje u odnosu:                 

  • 1. Pacijent, koji želi da ozdravi od psorijaze i,
  • 2. Osobe pod čijim nadzorom se  vrši tretman ozdravljenja od psorijaze.

Tretman traje najmanje tri mesec u neprekidnom kontinuitetu ( može da potraje i duže, najviše zavisi od tipa i stepena obuhvaćenosti ). Već nakon mesec dana postoje rezultati koji ukazuju na ozdravljenje www.eucerin.hr.

Prvi mesec je izuzetno važan da se dosledno sprovede tretman radi čišćenja organizma od toksina i drugih nečistoća. Pri tom se vrše u organizmu razne: revitalizacije,  regeneracije, rekonstrukcije i podmlađivanje(reguliše se težina, masonće, šećer, pritisak, san, jača snaga, izdržljivost na napore, povećava se potencija, volja, raspoloženje, koža, kosa, nokti dobijaju sjaj, i pored psorijaze polako nestaju i sve druge tegobe koje ste u svom telu imali, krv se čisti, normalizuje se rad srca). To su samo neki od efekata koje će te doživeti. Osluškujte vaše telo kako se ponaša, vi ga znate najbolje http://www.glam.hr/psorijaza/.

Cilj ozdravljenja od psorijaze

Je uvesti bolesnika u remisiju (uspavati bolest) i održati to stanje što duže, dok se neizvrši istovremeno ozdravljenje imunog sistema i okviru njega poremećenog metabolizna koji će kada se to ostvari zauvek otkloniti iz tela i sa kože  posledicu koja se manifestuje u nekom od navedenih oblika psorijaze. Time se završava potpuno ozdravljenje od psorijaze koja se više nikada neće vratiti u telo i kožu osobe koja je vršila ozdravje od psorijaze pod jednim jedinim uslovom da se vodi računa o:

1.hrani-režimu ishrane(što više presne hrane70% u odnosu na termički obrađenu-degradiranu, neka vam je stalno na umu Hipokratova čuvena misao ”Neka ti hrana bude lek-neka ti lek bude hrana” ),

2.dehidraciji organizma, i

3. stresu.

Ozdraviti (revitalizovati,regenerisati, rekonstriisati i podmladiti) imuni sistem, znači otkloniti uzrok hr.wikipedia.org. Kad se otkloni uzrok, ozdravljeni imuni sistem, otkloniće jednu po jednu posledicu, organizam će ozdraviti od bolesti koje su ga napale i snašle.To se može uspešno postići prirodnim preparatima i zdravom hranom. . Postići to znači, biti stalno zdrav. U našem narodu postoji mudrost u izreci”Zdravlje na usta ulazi”,u Bibliji-Novi zavet, stoji zapisano-NE POGANI ČOVEKA ONO ŠTO u USTA IZLAZI (hrana)-VEĆ ONO ŠTO iz USTA IZLAZI(stres)-TO POGANI ČOVEKA.

Rate this post