persons stomach in neon


ISKUSTVA U OZDRAVLJENJU:

ONI KOJI SU KORISTILI TRETMAN ILI TRAŽILI POMOĆ:                                    

psorijaza lecenje i detoksikacija

danka.v@…
Postovanje gospodine Jovanovicu, moj tata ima problem sa psorijazom.Pojavila se na glavi,laktovima,i iza uva i u uši.Prije 5 god.je operisao rak debelog crijeva DOK JE PRIMAO HEMIOTERAPIJU SVE SE POVUKLO ALI SE OPET POJAVILO.KORISTILI SMO DIPROSALIK LOSION I BUTAVATE MAST ALI NEMA NEKIH REZULTATA,ŠAMPON MIKOSEB,…MNOGO ŠTO ŠTA,POŠTO SAM VAS NAŠLA NA NETU INTERESUJE ME DA LI NAM VI MOŽETE POMOĆI…moj otac ima 60 god,javljam vam se iz BARA…

t.k@…
Poštovani gopodine Jovanovicu,
Pre dva dana otišla sam na kožnu kliniku zbog svraba na laktovima koji su se pojavili pre dve nedelje. Doktorka je pogledavsi moje ruke konstatovala da joj to lici na psorijazu. Dobila sam krem esperson da mažem 10 dana. Svrab se primirio, koža još uvek ima te male sitne crvene  bubuljičice kojih je mnogo manje. Na kolenima nemam ništa jer me je i to pitala. Niko u mojoj porodici koliko ja to znam nije imao psorijazu, a stresu sam izložena svakog dana u poslednjih 15 godina kao i svaki čovek ove države.
Pronašla sam Vaš sajt i zainteresovala se za sve o čemu u njemu piše. Imam umereni poremećaj težine, po meni višak od 10 kilograma, kandidu u crevima. Sada sam vec 7 meseci na  dijeti zbog kandide, ne koristim sećer, belo brašno, hleb sa kvascem i dr. Redukovala sam težinu ali znam da čišćenje organizma ide teško. Molim da mi odgovorite kako da stupim u kontakt sa Vama da biste mi dali  detaljnija objašnjenja u vezi lečenja Vašim metodama.
S poštovnjem,
T.K

t.k@…
Poštovani gospodine Jovanovicu,

Upravo sam opet 2 puta pročitala sve što ste napisali. Dopada mi se Vaš ubedljiv stav i to je dobro. Naravno da sam spremna da učinim za svoje zdravlje sve, to se podrazumeva. Ja se borim već godinu dana, od spoznaje da imam candidu. Znate ja sam vrlo realna osoba i čvrsto stojim na svojim nogama, pa je i moja reakcija na sve ono što sam pročitala na Vašem sajtu rezultirala i nekim sumnjama koje su, morate priznati, normalne.

Pročitala sam sve što pišete o candidi, pretpostavljam da imate rezultata, ne sporim, ali morate prihvatiti i moje mišljenje da ne mogu da prihvatim Vaš neprikosnoven stav da ćete svojom metodom 100 posto doprineti mom ozdravljenju.

Novac je naravno svakako uvek važan u ovim situacijama, ja Vam prenosim moja dosadasnja iskustva u lečenju alternativnim metodama. Uvek su u pitanju ili 450 ili 500 ili 800 eur, kako ko naplaćuje svoje usluge ili preparate sebi. Znate meni je malo dosta tih eura ni pomaka u mom ozdravljenju. Naravno ne sporim da se usluge trebaju platiti, ali volela bih da dodjem u situaciju da mi neko kaže, izvoli koristi moje metode, a ja ću na kraju platiti duplo od onoga koliko one koštaju, ukoliko dodje do mog ozdravljenja. Nadam se da me razumete.

Pošto ste me zainteresovali sa svim ovim što sam pročitala na Vašem sajtu, u idem na odmor, a kad se vratim, javljam Vam se sigurno, prvo da se upoznamo, sukobimo mišljenja, pa da krenemo ka mom ozdravljenju.

S poštovanjem

T.K

t.k@

Poštovani gospodine Jovanovicu,

Upravo sam pročitala vaš odgovor i prvo da Vam se zahvalim što ste mi tako brzo i isrcpno odgovorili. Morala sam dva puta da pročitam ovo što ste napisali zbog puno informacija.

Kako ste i sami napisali ja ću Vam reći šta je moj prvi utisak u vezi Vaseg odgovora:

Prvo, sve što ste napisali su uputstva koja se tiču preparata koje treba upotrebljavati tokom lecenja u ovih 3 meseca i to mi je jasno kao i cene, što je naravno dobro da znam sta me očekuje.

Moj utisak je da mi za ovaj komletan tretman treba puno para po ovome što ste napisali. Po treći put ću pročitati i sabrati koliko je to tačno para, ali to je sad sporedno u jednom delu ali i značajna suma novca je u pitanju.
Drugo, o kandidi, od kad sam pre oko 9 meseci shvatila da je u mom telu, izučila sam i pročitala na internetu mnogo toga. Raspitala se i preko 2 meseca tražila i proučavala sve o njoj. Lekara u Beogradu za candidu nema, niko se time ne bavi. Alternativa takodje, osim možda biorezonantna metoda koju sam probala i išla 2 meseca, malo poboljšanje, ali zbog finansijske situacije to nisam ispratila dalje.

Treće, psorijaza mi je konstatovana tek samo pregledom kožnog lekara bez bilo kakvog ispitivanja, znači pogledom i to pre 5 dana.

Mnogo toga sam uradila alternativnom medicinom i mnogo toga prošla i oko kičme, ta alternativa me je samo iscrpila finansijski, svi su nešto obećavali, postavljali svoje dijagnoze i ispostavljali račune.

Znate gospodine Jovanovicu, sve  ovo sto ste napisali je dobro, ja sigurno sebe najviše volim i brinem o svom zdravlju, ali da znate,  ja sam slučajno pronašla Vaš sajt, kao i svako drugi koji na internetu samo napiše psorijaza.

Ono što mi se ne dopada kod Vašeg odgovora je da ste Vi citiram: PRE MENE KOLIKO SAM UPOZNAT KLASIČNA MEDICINA NIJE USPELA DA PSORIJAZU LEČI, SA KANDIDOM MUKE MUČE-JA SAM SE POJAVIO SA SVOJIH 16 METODA , KOJE AKO IH I KADA IH SPROVEDETE, itd., kao i citiram: KADA SPROVEDETE OVAJ TRETMAN od navedenih 8 stavova sa naznačenim načinima lečenja U TRAJANJU OD 3 MESECA OZDRAVIĆE TE OD PSORIJAZE I KANDIDE.

Ovo za mene zvuči neverovatno, ali bez obzira, javiću Vam se telefonom da sada ne dužim, da dogovorimo kontakt pa ću onda odlučiti o Vašem tretmanu.

Inače, živim vrlo skladan život u porodici sa suprugom, sinom i ćerkom, imam 50 godina, po zanimanju sam broker i Vas kolega sa fakulteta Politickih nauka, a i otac mi je doktorirao na istom fakultetu. Nemam nikakvih drugih zdravstvenih problema, a stresu sam svakodnevno izložena kao i svaki čovek, ponavljam koji živi u ovoj zemlji, dovoljno je da u pola 8 pogledate dnevnik ili udjete u gradski autobus.

S poštovanjem,

T.K

a.s@…
Pozdravljeni
Molila bih vas za jedan odgovor. Sestrin sin ima psorijazu bole ga zglobovi pije lek METHOTREXAT (tako nešto).
Dali vi njemu možete pomoči i dali on sme imati decu jer je star 35godina
Molim vas za odgovor
Hvala Andrijana

a https://hr.wikipedia.org/wiki/Plasmodium.s@…

Pozdravljeni gospodine Zorane.
Moj sestrić živi u Bosni, a ja u Sloveniji.  Ime mu je Tihomir.Jako bi mu želela pomoći, i zato sam se obratila na vas.Tihomir je bio u Beogradu na VMA i njemu su dali lijek METHOTREXAT  Doktor mu je rekao kao da zaradi tih lijekova nesme imati djecu kao da je 99% da bi dete bilo invalid Da bude ironija još gora on je sveže oženjen neke pola godine. Ja sam mu predlagala da potražimo pomoč na drugoj strani i vaš broj telefona ću  mu dati pa se vi dogovorite za daljni tretman.
Puno vam hvala da ste si uzeli čas da mi odgovorite
Hvala i lep pozdrav                                                                                                            

Andrijana

Snezana.m@…
molim Vas za pomoć…jako sam slabo informisana po pitanju psorijaza oboljenja ali tražim pomoć od Vas kako bi pomogla nekom koga neizmerno vilim…
Naime, radi se o mom bratu koji ima 23 godine.Ovo oboljenje kože mu se pojavilo u doba adolescencije, u predelu nadlaktica (najviše) i ramenog pojasa u obliku velikih podkožnih bubuljica koje vremenom pucaju, i posle kojih ostaju jako vidljiva udubljenja na kože…koristi je čajeve, kreme ali je lečenje iscrpno sa jako malim rezultatima.. korekicija ishrane nije takođe davala velike rezultate. Molim vas da mi odgovorite, s obzirom da je pomorac na prekookenskom brodu, da mi kažete da li možda česta promena klime može da prouzrokuje veći stepen ovog oboljenja….s poštovanjem,

Snežana M.

ivonakp@…                                                                                                                       
Ivona K.                                                                                                                         

  • Tezina: 56kg                                                                                                                   
  • Visina: 172cm                                                                                                                                
  • Starost: 28 godina                                                                                                                  

Zivim u Teslicu, udata sam i imam sina.

Od svoje 11-te godine imam seboreju. Povremeno je nestajala pa se ponovo pojavljivala, tako da sam sa tim navikla da zivim i nije mi predstavljalo problem. Medjutim, unazad 6 mjeseci stanje se jako pogorsalo. Nisam ni slutila sta je u pitanju sve dok mi se prije dva mjeseca nisu pojavile sitne tackice na laktovima i koljenima. Tada sam otisla kod dermatologa i dijagnoza je bila DERMATITIS PSORIASIFORMIS. Doktorica je rekla da je iz seboreicnog preslo u psoriaticno i da je na tijelu u pocetnoj fazi dok je na glavi  stanje znatno gore. Na zadnjoj kontroli se stanje malo pogorsalo pa mi je dala da radim nalaze krvi, urina, stolice na parazite i kandidu, bris grla i nosa.Danas sam dobila dio nalaza, krvna slika i sedimentacija su uredu, stolica na parazite(ispostavilo se da imam djecije gliste), a ostali nalazi(bris grla i nosa i stolica na kandidu ce biti tek sledece sedmice).

Porazava me cinjenica da je to neizlijeciva bolest i ovo sto vi nudite mi daje veliku nadu! Zato ako nije neophodno cekati i ostale nalaze, ja bih iskoristila vas boravak u  Bratuncu( rekli ste da ste tamo od 1. do 6.10.) pada se vidimo. Naravno, da mi prvo odgovorite na poruku i saopstite cijenu bar otprilike, kako bih znala da li je to u mojim mogucnostima kojima.

ivonakp@…

Hvala vam sto ste odgovorili na moju poruku. Nazalost, ja trenutno nemam dovoljno novca za to lijecenje. Kao i svi ljudi, tako i ja vise od svega zelim da se izlijecim, zato cu nastojati da sto prije, nadam se najkasnije do kraja godine sakupim potrebni novac i tada cu vam se ponovo javiti.
Pozdrav

Ivona K.

‏tahiri.b@…
POŠTOVANI GOSPODINE JOVANOVIĆ                                 
JA SE ZOVE TAHIRI B. IMAM 25 GODINA, OŽENJEN SAM IMA ČETVORO DECE, ŽIVIM SA PORODICOM I SA RODITELJIMA.SPORIJAZA PRVI PUT MI SE POJAVILO IZMEDJU 15 I 16 GODINA PRVO KAO CRVENILO I TO NA KIČMI PA MI SE POLAKO PROŠIRILO PO CELOM TELU, I SVRBELO ME. DAVALAI SU MI NEKE LEKOVE KOJI MI NISU POMOGLI.

2016 GODINE PRVI PUT U ITALIJI U RIMU U BOLNICI REKLI SU MI DA IMAM SPORIJAZU. KADA SAM LEKARA PITAO ŠTA JE TO POČELI SU DA SE SMEJU. REKLI SU MI DA JE TO BOLEST KOJE NE MOŽE DA SE IZLEČI.

DAVALI SU MI NEK LEKOVE OD KOJIH IZVESNO VREME BILO MI JE BOLJE.

POSLE SAM PONOVO BIO U BOLNICI DALI SU MI NEKE INEKCIJE SVAKIH PETNAEST DANA TRI MESECA. SPORIJAZA MI JE SKROZ PRESTALA. ALI SU MI REKLI DA MORAM DVE GODINE DA PRIMAM TE INEKCIJE, TE INEKCIJE

NE MOŽE SE KUPITI U APOTEKAMA , MORAM DA PRIAM SAMO U BOLNICI.

SADA MI SE PONOVO POJAVILO, IMAM PO CELOME TELU, CRVENE TAČKE I PERUTA SE.

VOLEO BI DA DODJEM KOD  VAS, AKO MI MOŽETE POMOĆI JER ONDA NE BI IŠAO PONOVO U ITALIJU. INAČE IMAM I ITALIJANSKO DRŽAVLJANSTVO I TAMO IMAM I ZDRAVSTVENO OSIGURANJE. VOLEO BI ŠTO PRE DA SE VIDIMO.

UNAPRED HVALA

S POŠTOVANJEM

TAHIRI B.

zoran.dj@…                                                                                                                      

Poštovani g-dine Jovanović ,                                                                                                      

pošto sam nakon telefonskog razgovora sa Vama  odlučio da učinim nešto za svoj organizam i pokušam (nadam se uspešno ) da zaustavim ili pak otklonim neugodne promene na koži (uglavnom koži glave ispod kose) ,a koje zvanična medicina “krsti” kao psorijaza ,evo da u ovom mom prvom pismenom javljanju ,po Vašem zahtevu opišem i navedem neke podatke o sebi…: ime i prezime : Zoran Đ.,visina cca 181 cm ,težina cca 120 do 125kg (varira u zavisnosti od trenutnog režima ishrane),promene na koži : u Vašim opisima i na Vašim fotografijama opisane i  prikazane kao : manje površine ispod kose na koži glave sa pojačanim ljuskanjem ,crvenilom i svrabom a koje su se počele pojavljivati pre oko 4 – 5 meseci ,a kasnije ali u vrlo malom obimu slične promene su se počele pojavljivati i na koži na grudima (dve “mrlje” prečnika cca 4-5mm),nisam imao neke bolesti ni u ranoj mladosti a ni kasnije ,sama moja gojaznost i težina veća od prosečne (120 – 125kg ) ,verovatno ukazuje na neki poremećaj u organizmu iako se trudim da ishranu koliko toliko kontrolišem i izbegavam neku ,po nekim mojim saznanjima ,štetnu hranu…ne pijem alkohol ,osim u nekim prilikama  – poneka čašica rakije ,pivo ili pak poneka čaša vina…                                                                               

bavim se vođenjem prodavnice – Salona nameštaja i bele tehnike (11 zaposlenih ),i taj mi posao verovatno donosi stresne momente koji me koštaju zdravlja…,a do pre 6 godina sam se bavio pozivom prosvetnog radnika…                                                            

oženjen sam ,živim sa suprugom i dvoje dece(16 i 20 god hr.wikipedia.org.)…                                               

Molim Vas da mi u Vašem odgovoru navedete: koji podaci o meni,koje eventualno nisam naveo, su Vam još potrebni da biste jasnije definisali postupke u terapiji…                             

unapred zahvalan ,                                                                                                                

Zoran Đ.

Svetlana R@
Postovani,molila bih vas da mi pomognete;imam psorijazu ali samo na stomaku,koja se s’vremena na vreme povuce i opet pojavi…nigde se nije prosirila vise po telu,ali bih volela da mi pomognete sa svojim preparatima i metodama koje sam spremna da prihvatm;zato vas molim da mi kazete koja je cena preparata i da li moram da dodjem licno kod vas ili mogu da dobijem sve na kucnu adrsu,ukoliko porucim?Unapred vam se zahvaljujem!!!

Dario.s85@
Dobar dan gospodine Jovanović! Zovem se Dario i imam psorijazu (vulgaris) već 3 godine. Pokušavao sam sa svakojakim  lečenjem, uglavnom su to neke masti,ali sve je to kratkotrajno prikrivanje stvarnog stanja. Uveren sam da je uzrok pad imuniteta (pre tri godine oslabio sam naglo 25 kg), kao i da mi je potrebno da dovedem svoj oganizam i telo u zadovoljavajuće stanje. Molim vas da mi odgovorite na sledeće: Kako započinje terepija? Da li dobijam uputstvo za lečenje i na koji način da poručim ove preparate?

j.marjanovic1986@

Poštovani gospodine Zorane, pregledala sam Vaš sajt i čitala o psorijazi, pa Vas molim za pomoć u vezi genitalne psorijaze mog momka. Ima netrpeljive bolove i crvenilo. Da li je potrebno da ga lično pregledate i da zakažete pregled posto on ne živi u Srbiji.Stvarno bi mu puno značilo pošto korišćenje kortikosteroida i ne daje neke rezultate.

Unapred hvala!

mijokiss@
probemi
psorijaza na glavi
iza uva
na noktima,ispod glavica [penisa na kozi
svrab,crvenilo,tamnija koza jedan do dva santimetra uz penis.

Pozdrav

Miodrag R.

dragan.m@
Postovani,
od psorijaze bolujem vec 12 godina. Bolest se manifestuje iskljucivo u predelu polnog organa, odnosno, glansa i prepucijuma, kao i na noktima. Molim Vas za misljenje i savet.
Unapred zahvalan,
Dragan M. iz Nisa

P S O R I J A Z A-novi kontakti koji su tražili pomoć i lečili se

J.macy@
Postovanje kako ste doktore Zorane.. Imam bolest psorijaze pa bih zelio da znam dali postoji ikakav mehlem i kako se pravi..S obzirom da sam sa sela imam veliku mogucnost da bi mogao rucno napraviti vlastiti mehlem samim time me ineresuje postupak pravljenja mehlema za psorijazu? Molim Vas ako ste ikako u mogucnosti da mi odgovorite na e-mail ili na broj telefona +387.Unaprijed Vam se mnogo zahvaljujemo.

puzic.@
Pročitao sam Vaše članke o liječenju psorijaze i jako sam se zainteresovao. Od psorijaze bolujem oko tridesetak godina i liječio sam se na razne načine sa malim ili nikakvim rezultatima. Molim Vas da mi se javite sa detaljnijim informacijama.                            
S poštovanjem.
Puzić.

Poštovani gosp. Jovanović,                                                                                                   

Hvala na brzom odgovoru. O sebi mogu reći da imam 63 g. da sam još radno aktivan i da sam zadovoljan poslom koji obavljam. Živim u sretnom braku već 34.g. imam djecu koja imaju svoje porodice i ne žive u mom domačinstvu. Dakle što se porodice tiće imam miran i sretan život. Problemi sa psorijazom otpočeli su prije tridesetak godina i do sada nisam imao večih problema. Promjene su bile prisutne na laktovina i potkoljenicama dok je ostatak tijela bio potpuno čisrt. Liječio sam se na razne načine sa kratkoročnim poboljšanjima ali se bolest uvijek vraćala. Unazad mjesec dana stanje se znatno pogoršalo, psorijaza se pojavljuje manje više na svim dijelovima tijela, za razliku od septembra mjeseca kada sam se normalno kupao na moru, a da ostali na plaži nisu ni primječivali moju bolest.Trenutno se liječim Zorac gel 0,1 % i postoje znakovi poboljšanja. Vrlo rado bih probao liječenje prema Vašim uputama uz jedno pitanje: Da li je zaista neophodan moj dolazak u Beograd, jer bi to za mene bio problem i da li postoji mogučnost dostave putem pošte pouzećem ili slično?

S poštovanjem.
puzic.@

Poštovani gosp. Jovanović,

Veoma mi je drago što ste tako ekspeditivni sa odgovorima na moja pitanja i imam nekakav osjećaj da ćemo i ubuduće lijepo sarađivati što mislim da je jedan od preduslova mog uspješnog liječenja. Živim u Sarajevu na adresi H. K.( t. 00387) i nadam se da naša geografska udaljenost predstavlja tehnički problem koji je moguće riješiti.

S poštovanjem
Puzić

jelenal78@
DOBRO VECE!!NASLA SAM VASU ADRESU NA INTERNETU!!!
IMAM TRI PITANJA:KOLIKO JE PEKOS EFIKASAN U BORBI
PROTIV PSORIJAZE KAKO SE NARUCUJE I KOJA MU JE CENA?
INACE ZOVEM SE JELENA IMAM 33 GODINE I VEC 20 GODINA
VODIM BORBU PROTIV OVE BOLESTI!!!
HVALA UNAPRED!!!

Rate this post