breakfast with bread and pastries 1


Ni jedna žena nije zadovoljna svojim izgledom.

Uglavnom su to plus kilogrami koji se neprestano stalože na našim kritičnim delovima tela. Vežbe, trčanje i časovi aerobika su dosadni i naporni, zato ih izbegavamo. Međutim, tu su razne dijete koji obećavaju dobre rezultate za vrlo kratko vreme. Ni poznate zvezde iz Holivuda nisu savršene. Nemožete ni zamisliti koliko rade na tome da izgledaju fantastično. Evo nekoliko glumica, pevačica koje sa mukotrpnim radom i dijetama održavaju svoj vitki stas.

JenniferAniston je izabrala nešto neverovatno. Na prazan stomak popije po čašu limunovog soka. Istina je, da je to dobro za masne naslage i da posle toga nećete osećati glad, međutim vrlo loše utiče na zube bismo. Nakon konzumacije ovog soka morate čekati bar 30 minuta sa pranjem zuba, jer će ih uništiti.

Mary-Kate Olsen se odlučila za lekove koji nisu preparati za mršavljenje. Ona kupuje lekove za alergiju, jer povećava temperaturu tela, nakon čega se masne naslage brže sagorevaju. Neželjeni efekti ovog leka su mnogobrojni: temperatura, glavobolja, drhtavica, a u najgoroj situaciji negativno utiče i na srce. Ludo, zar ne?

Madonna je prava buntovnica, to se vidi i na njenom telu. Bukvalno je opsednuta sportom. Naravno, sport je vrlo korisna stvar i mnogo pomaže u skidanju kilograma, međutim, može prerasti u bolest. Madonna je već toliko preterala, da bez obzira na svoje zdravlje i dalje trenira hr.wikipedia.org. U nekim situacijama oseća i bol, ali ona ne prestaje.

Halle Berry redovno ide na terapije i to na „floatation tank“. Kada uđe u spomenutu spravu, njeno telo se opusti, a iz njenog mozga i nervnog sistema se uklanjaju spoljne stimulanse. Na ovaj način će mozak da relaksira i isključuje sve što negativno utiče na njega. Naravno, tu spada i želja za hranom.

Druge holivudske zvezde su se odlučile za besmislene dijete koji, naravno ne utiču baš najbolje na njihovo zdravlje. Već nekoliko godina je pravi hit među njima konzumacija laksativa, tj. lekova koji otklanjaju zatvor u stomaku. Ne može se smršati sa ovom „dijetom“, ni lekari je ne preporučuju, jer lekovi samo otklanjaju iz organizma ono što ste pojeli, ali glad se ubrzo vraća. Da ni ne pričamo o neželjenim efektima.

Sledeća luda dijeta je stvarno zastrašujuća. Istraživanja su dokazala da 30% holivudskih zvezda na ovaj način pokušava otkloniti nedostatke svog tela. Znači, ceo dan se ne jede ništa, ali tokom večernjih sata (kada počnu žurke i izlasci) oni konzumiraju samo alkoholna pića i puše cigare. Nikom to ne preporučujemo.

Ukoliko stvarno želite da se doterate za leto, predlažemo fizičke aktivnosti 3 puta nedeljno po sat vremena i bolju, zdraviju ishranu. Dovoljno će biti za skidanje onih plus nekoliko kilograma.

Rate this post