active fit female in sports suit stretching 1


Na vama je da izaberete. U ovim situacijama treba definitivno izbegavati nošenje tangi, kako bi se sprečile neprijatne posledice po intimno zdravlje. Većina ginekologa ne preporučuje nošenje tangi jer tanko parče materijala se često pomera i tare i  zbog toga ženama ostavlja crvenilo, iritiranu kožu i česte infekcije.

U tim situacijama svakako treba izbegavati tange kako bi se sprečile neugodne posledice po intimno zdravlje. Probanje kupaćih kostima je uobičajena aktivnost u ovom delu godine, ali to bi moglo ugroziti zdravlje žena ako u garderobi hodaju u tangama https://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%A0e%C4%87erna_bolest. Slip gaćice će vas zaštititi od bilo kakvih bakterija koje su ostavile žene koje su probale isti kupaći kostim pre vas, ali i od prljavštine koja se sakupila od stajanja u izlogu.

Bose noge, tange i kratke suknje su loša kombinacija za zdravlje žena pogotovo ako imaju tendenciju da sede na javnim mestima, kao što su klupe u parkovima ili u autobusima. Da bi ste se odbranili od potencijalnih bakterija i virusa u takvim situacijama odaberite donje rublje koje će vam pružiti veću zaštitu.

Osetljivi ste

I najmanja prehlada je dobar pokazatelj da vam je imunitet oslabio  i da ste podložni infekcijama. U takvim situacijama bilo bi najbolje da odaberete pamučne gaćice koje će vam obezbediti maksimalnu udobnost i zaštitu hr.wikipedia.org. Tange nisu dobar izbor za ljude koji su inače skloni infekcijama intimnih delova tela.

Sintetičke tkanine podstiču pojavu vlage i taloženje bakterija na osetljivim delovima ženskog tela, a zbog toga nastaju česte infekcije. S druge strane, pamuk omogućava cirkulaciju vazduha oko vagine i pomaže održavanju zdravlja intimnih organa hr.wikipedia.org. Ako ne želite da nosite pamučni donji veš onda bolje izaberite svileni i svakako izbegavajte tange.

Tanka odeća od elastina i pripijene helanke zaustavljaju cirkulaciju vazduha i dovode do taloženja bakterija u intimnom području. Ako većinu dana provodite u uskoj odeći – posebno ako je vaša profesija povezana sa vežbanjem – uvek nosite čist i suv par gaćica, kako bi mogli da ih presvučete posle treninga i definitivno izbegavajte tange.

Rate this post